Utkast: Juni 20, 2010

Amanda amanda var är du någonstans?
Nämen älskning vad gör du i Göteborg!?!?
Kom och lek med mig istället! :)
Är väldigt glad just nu för att jag kommer att få träffa min kärasta flickvän snart, hela helgen ska vi bara mysa =)Har en flickvännen som har allt jag önskar mig, min drömprinsessa! Jag förstår att det finns många pojkar därute som är svartsjuka och inte bara pojkar finns säkert många flickor som suktar efter min underbara flicka :P Men men vad gör de för hon är min! Jag är bara glader o ännu mer glader just nu. Hon ringde nyss, så jag ska ringa upp henne nu och bara bli ännu mer glad över att jag har den bästa! <3 <3 <3 <3


Dalarna

Vad ska jag skriva.... Blir nog att höfta fram något =)

Syster tog studenten i fredags.
Var ute med Jonas och Eric i lördags.
I söndags var jag ute och gick med mamma och pappa.

Jäklar jag har fortfarande träningsvärk i rumpan och känner mig i stel i benen sen jag var o gymmade stenhårt i lördags... Man ska inte härmas och hade jag inte gjort de så hade jag inte haft den här träningsvärken. Så aldrig mer härma Amanda, Helen och Johannas benövningar =)

Juste Tysklands match mot Australien var riktigt kul att kolla på, skulle vara kul om Tyskland vann VM.
En tråkig sak var att jag skulle viljat åka och träffa den sötaste och bästaste flickvännen idag, men fanns inge plats i bilen som skulle ner till Göteborg :( Annars får jag träffa min Amanda den 25e i Örebro <3. Nu har vi inte sett varandra förutom på skype på 4 dagar och det känns som en evighet :( Men men den som väntar på nå gott kan inte vänta för länge. Hennes syster Maria tog i lördags examen från läkarlinjen, vilket är jätteduktigt! 

Nej nu ska jag göra mig i ordning för att gå och träna lite löpning i mellsta =)

En annan rolig händelse är att jag fick ett mejl nyss från öbo om att jag fått min lägenhet ! =) nu blir jag granne med bland annat helen och jag kommer bo så nära skolan som det går att bo !!! ME LIKE * =)

All min kärlek till AMANDA LORENTZ <3


RSS 2.0