Vi och alla andra

Spegel, spegel på väggen där säg mig vem som vackrast i världen är, säg är det jag?

Idag har jag inte gjort så mycket mest kollat på min nya serie, Legend of the seeker. Riktigt intressant måste jag säga att den är! Även om vackrast tycker att jag är lite nördig som är helt fast för sånt trams. Men jag är hennes "nörd", så det är lugnt, ratar hon mig ratar ju en del av sig själv ;)

Annars har jag pluggat lite, måste skriva ett rättsfallskoncentrat tills nästa vecka. Det handlar om försäkringsbolaget Skandia som inte vill betala ut skadestånd och till sitt försvar har dem en bra anledning som de flesta människor skulle accepterat, men som sagt så bra är den inte, därför förlora dem. Därefter har jag tränat lite så att amanda ska ha lite mer att läska över. Attans vad tjock jag har blivit sen jag flyttat hit till Örebro förresten, inte bra. Måste vara för att jag blivit en höjdare i köket. Fast nu tycker jag att min käraste jag få laga lite mer god sallad till mig istället så att jag snart inte blir stor som en ballong.

Nu kommer hon... hejdå !!!


Termin 1

Imorgon är sista dagen på denna termin, det har gått väldigt bra än sålänge, därför hoppas jag på att det ska gå jättebra på tentan imån också... Amanda hade sin tenta idag, hoppas att det gick bra för henne också, men det vet jag att det gjorde, för min käraste är inte bara söt som socker utan förmodligen den smartaste flickan jag träffat =) Skönt att ha en intelligent tjej, enda jobbiga är att det inte går att lura henne när man vill slippa undan med något ;)

Sov hemma hos mig igår. Då insåg jag hur mycket jag saknade henne men också hur glad jag är att jag har henne. Hon är perfekt. När man var liten lekte man leken hur man ville att sina drömprinsessa skulle se ut: lång, gröna ögon, se vacker ut och ha långt fint hår och hon har allt detta. Varje gång jag ser henne blir jag jätteglad, dessutom är hon vacker på både insidan och utsidan. En annan sak som gör henne charmig är att hon målmedveten, intressant, rolig och en människa som klarar allt hon vill göra med bravur. Amanda är helt enkelt perfekt i mina ögon och den enda flicka jag vill vara med. Kan inte beskriva det bättre än vad mina kära vänner sa: Wow Adam du har verkligen bytt upp dig! Ja min käraste är perfekt... <3
Men nu ska jag kolla igenom lite inför tentan, därefter avsluta kvällen med grannfejden och avslutningsvis somna med min käraste i min famn.
Lycka till på tentan imån alla mina härliga juristvänner!

my uptown girl

I finally got my uptown girl ;)

Adam kolla när bussarna går, NU! ... men det är lugnt det är ju en tolkningsfråga. Jag menar man kan ju se det som Adam kolla när bussarna som går nu.

Lyssnar lite på Westlife uptown girl.. haha (sopa adam) aja, man blir glad av den och jag säger till henne att det är vi, men hon instämmer inte. För jag tänker på följande vis, hon är lite där uppe i de blå och jag lite på det gröna liksom ;) hon är jättevacker, jag är skitsnygg fast fixar inte till mig jämt ;) hon kommer undan med sina språkliga misstag som "de e la originalet",  jag säger "änte originalet". Hennes svar är - " haha svenska 2 det vore något för dig min supersexiga honk" ;)

Sen börjar vi bli lite halvtöntiga också, vi ska iväg på en nybörjarkurs i dans, salsa står först på listan. men vad gör man inte för flickan som Herren lade lite extra tid på?
I bland blir man hungrig skulle hon nog säga efter denna bild.
Mitt svar: nu blev jag hungrig på att mysa med dig.

Hej svejs lingon fejs.

RSS 2.0