Motivation

Har kollat under sängen, bakom soffan och i kylskåpet men jag hittar inte på min motivation till att ta fram rättegångsboken börja plugga... Trots att jag drömt sen jag var liten att bli en jurist, vilket jag kommer bli men vägen dit är ganska jobbig. I stället sitter jag framför datorn med Spotify, facebook och youtube i högsta hugg, inte alls bra! Finns ingen rolig inne på facebook, ronan keatings låt when you say nothing at all börjar bli lite dryg nu efter ha hört den 1000 ggr och så har min fantasi på roliga klipp tagit slut...

Juste, fick tillbaka min första uppsats idag, man blir glad när läraren tycker precis som en själv! Visserligen vet jag inte om det var en komplimang när hon sa att jag liknande alltid skiljaktiga JustR Håstad. Men jag tror nog att det är jättebra!  

Fan vad mat jag har i kylskåpet, var o handlade på Willys idag för 800 kr, man får ganska mkt mat för det =) Så nu kan jag gotta mig tjock ;)

Kom och tänka på vad Ekelöf säger: - Religion är terapi för livsångst.
Enligt mig så kan man nog säga att kärlek är en genväg till livsångest, okej så illa är det inte men jag läste en dikt här om dagen, vet inte vem som har skrivet den. Den handlade då om kärlek, nått i stil med att äkta kärlek börjar med ensamhet och slutar med döden och den kärlek som existerar idag, med en massa sex och röda rosor, har inte alls har samma passion och lyrik. Vilket kan vara ganska sant, kul o få ett sms när man kan få ett brev liksom.

The human race is full of passion. medicine, law, business, engineering these are noble pursuits and necessary to sustain Life. but poetry, beauty, romance, love - these are what we stay alive for! Jag undrar vad du gör nu (<3 ?)... nej nog pratat om nå sånt gallimatias.

Nu har jag fått tillbaka motivationen genom att kolla på en liten snutt av min favorit film.


                                                         

Seize the day boys! Make the most of life while you can.

Måndag morgon....

Sitter i mitt rum o äter lite gunde gröt med jätte mycket hallonsylt på... Min lektion börjar snart, så känner mig lite smått stressad men det är lugnt jag kommer hinna =) Idag efter föreläsningen i bibblan ska jag o eric storhandla,  bland annat mjölk, mjöl, frukost, mina mumsiga findus lådor! Därefter blir det springa tillbaka till skolan för lite feed back från läraren på min redan på förhand super uppsats, så nu hoppas jag att hon hade glasögonen på så att vi ser samma sak ;) Framåt kvällen ska jag nog vara lite duktig o springa till gymmet så att jag kan bli stor o stark. Annars händer det inte så mycket, har en massa plugg bara... tänka sig folk på  gymnasiet som klagar att de har två prov på samma vecka, ett råd till er börja inte på universietet. vill inte att mina skattepengar ska gå till er djupa depression efter ni fått känna på hur det är här.

shit nu lär jag springa till skolan, sen som vanligt!

Studentgatan 12

David är den unga pojken som alla gamla gubbar vill ha
Amanda är flickan som inte gått i skolan
Agnes är den som lagar mat
Sofia är smartast och sötast
Emma är rädd för den mörka mannen
Johanna är snällast
Stefan är Bob
Amira är den med finast namn
Anders är langaren
Piggy är alltid borta
Kunta Kinte vill inte vara här, är det kallt i november? aboo

Finsittning och PM

Igår var jag på finsittningen. Den var jätte trevlig, med bra sällskap och god mat. Alltid kul när folk klär upp sig, fast den där kladdkakan var det nog bara jag som inte åt papperet på. Fan en kaka som är inbakad i nå bakplåtspapper är inte okej. Tyvärr så blev det inget dansande igår med gårdagens vackraste... men hoppas jag får en ny chans med det senare, eller det vet jag att jag kommer få =) Min gode vän David blev utsedd till årets nolla och kung, vilket var välförtjänt! Eric hade en grymt snygg skjorta som jag förmodligen kommer copy cata ;) och Lena fyllde år igår. Men det näst bästa med hela kvällen var att shoota lite tequilla med mina goda David och Emil. Det enda som saknades igår var min lillebror hemma i dalarna, men han får jag ju sällskap av snart! Jobba på hårt, ICA Maxi needs you! ;)

Nu har jag fått mitt PM så nu kommer jag isolera mig tills det är klart. Därefter ska jag fira detta med en bakispizza med amanda.


RSS 2.0