Termin 1

Imorgon är sista dagen på denna termin, det har gått väldigt bra än sålänge, därför hoppas jag på att det ska gå jättebra på tentan imån också... Amanda hade sin tenta idag, hoppas att det gick bra för henne också, men det vet jag att det gjorde, för min käraste är inte bara söt som socker utan förmodligen den smartaste flickan jag träffat =) Skönt att ha en intelligent tjej, enda jobbiga är att det inte går att lura henne när man vill slippa undan med något ;)

Sov hemma hos mig igår. Då insåg jag hur mycket jag saknade henne men också hur glad jag är att jag har henne. Hon är perfekt. När man var liten lekte man leken hur man ville att sina drömprinsessa skulle se ut: lång, gröna ögon, se vacker ut och ha långt fint hår och hon har allt detta. Varje gång jag ser henne blir jag jätteglad, dessutom är hon vacker på både insidan och utsidan. En annan sak som gör henne charmig är att hon målmedveten, intressant, rolig och en människa som klarar allt hon vill göra med bravur. Amanda är helt enkelt perfekt i mina ögon och den enda flicka jag vill vara med. Kan inte beskriva det bättre än vad mina kära vänner sa: Wow Adam du har verkligen bytt upp dig! Ja min käraste är perfekt... <3
Men nu ska jag kolla igenom lite inför tentan, därefter avsluta kvällen med grannfejden och avslutningsvis somna med min käraste i min famn.
Lycka till på tentan imån alla mina härliga juristvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0