Motivation

Har kollat under sängen, bakom soffan och i kylskåpet men jag hittar inte på min motivation till att ta fram rättegångsboken börja plugga... Trots att jag drömt sen jag var liten att bli en jurist, vilket jag kommer bli men vägen dit är ganska jobbig. I stället sitter jag framför datorn med Spotify, facebook och youtube i högsta hugg, inte alls bra! Finns ingen rolig inne på facebook, ronan keatings låt when you say nothing at all börjar bli lite dryg nu efter ha hört den 1000 ggr och så har min fantasi på roliga klipp tagit slut...

Juste, fick tillbaka min första uppsats idag, man blir glad när läraren tycker precis som en själv! Visserligen vet jag inte om det var en komplimang när hon sa att jag liknande alltid skiljaktiga JustR Håstad. Men jag tror nog att det är jättebra!  

Fan vad mat jag har i kylskåpet, var o handlade på Willys idag för 800 kr, man får ganska mkt mat för det =) Så nu kan jag gotta mig tjock ;)

Kom och tänka på vad Ekelöf säger: - Religion är terapi för livsångst.
Enligt mig så kan man nog säga att kärlek är en genväg till livsångest, okej så illa är det inte men jag läste en dikt här om dagen, vet inte vem som har skrivet den. Den handlade då om kärlek, nått i stil med att äkta kärlek börjar med ensamhet och slutar med döden och den kärlek som existerar idag, med en massa sex och röda rosor, har inte alls har samma passion och lyrik. Vilket kan vara ganska sant, kul o få ett sms när man kan få ett brev liksom.

The human race is full of passion. medicine, law, business, engineering these are noble pursuits and necessary to sustain Life. but poetry, beauty, romance, love - these are what we stay alive for! Jag undrar vad du gör nu (<3 ?)... nej nog pratat om nå sånt gallimatias.

Nu har jag fått tillbaka motivationen genom att kolla på en liten snutt av min favorit film.


                                                         

Seize the day boys! Make the most of life while you can.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0