Söndag o jag är trötter

Söööndag morgon.... Jag är riktigt trött! Sa nyss hejdå till Jonas som ska hem till borlänge igen efter en kvälls festande i örebro =)

Pluggade på ganska bra igår, jag och jimmy gjorde klart ett kapitel med frågor, dessvärre så blev vi avbrytna av kempe glade jäntor från Norge. Fan vad huvudvärk  jag får av för mycket skrik. Slutade med att jag o jimmy drog mot brickebacken. Därefter raka vägen till sängs klockan 04,00.
Fast idag ska man ju vrida tillbaka klockan, gillar inte dessa dagar... det blir ju bara så krångligt. Man vet hur man ska göra, men man har inte en aning om klockan på datorn är rätt eller inte... Uppdateras den atomatiskt lr inte?

Idag ska jag läsa lite ur ekelöf, äta, göra några frågor, kolla på fotboll med grabbsen sen avsluta kvällen med lite amerikansk football hemma hos mig =) Sen om någon annan ringer någonstans här emellan skulle jag bli glad, uppskattar alla störmoment när man ska plugga :D 

Vad mer skall jag skriva, har några drafts som jag inte publicerat men nej dem får vara kvar...
Kan berätta att jag har skavsår som är större än babelstorn o nå vettigt plåster mot detta äger jag ikke.. :( så det kan nog inte bli en lång promenad idag inte, men jag är gärna på att hitta på något annat trevligt!

Om jag hade varit i USA nu så hade jag nyss kommit hem från en mumsig resturang där jag ätit mig mätt på 20 pannkakor med sirap som inte missat en fläck på en enda pannkaka, eller om jag känt lite hybris hade jag nog vågat mig på en texas triple steak burger!  Attans nu blev jag hungrig också... Grattis, nu är jag både väldigt hungrig o tröttare än tröttast. Men på tal om att lukta mat det känner jag en som gör. Undra vad den personen gör nu? Åt faktiskt en god baguette igår på det där franska stället i stan.

Nej nu räcker det.... Ska lägga mig isängen o läsa, ska vi säga att jag somnar om 5 min?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0