Retorikövning

Om några timmar ska jag hålla ett tal på två minuter. Har inte hunnit plugga in det talet än men det ska väl gå bra ändå.

Blev en filmkväll hemma hos mig igår igen, vilket var trevligt. Den kvällen lyxade vi till med lite julmust också =) Goda grejer det där... Sen fyllde hannah år igår, grattis till henne. Missade tyvärr hennes sexfest igår, då de lyckades köpa grejer för 10,000 kr. (Det första man tänker är ju precis vad david sa: Helvete nu kommer dem aldrig behöva en kille igen) =D Ser nu att therese fyller år idag så ett grattis till dig också ;)

Kan bli så att jag flyttar till uppsala snart och fortsätter plugga där :/ . Men lär fokusera på tentan först som är om precis två veckor!!!! så nu blir det hårdplugg varje dag, fast jag börjar i morgon ;) Ikväll blir det nog bio, blir nog filmen UPP, disneyfilmer det är bra grejer det med =P

Juste, lyckade fixa de två sista biljetterna till Örebro-Leksand, kommer bli grymt!

Viktigt att påpeka jag har lyckats hålla mig borta från alkohol och festandet. Det jobbiga är att folk lyckats planera in en massa fester precis innan tentan. Men men gäller att prioritera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0