Hemma igen =)

Nu är jag hemma igen efter en kort helgvistelse i dalarna =) Det var väl en bra helg, gjorde inte så mycket. Va lite med familjen, vännerna och skolböckerna. Dessvärre blir ens liv alltid lite mer komplicerat när man åker hem och man återvänder till örebro med en massa tankar. I Dalarna ser man fullt med stjärnor på natthimmelen, nu när jag tittar ut genom mitt fönster ser jag bara en.

Eric yrade idag om att det borde vara förbjudet att pirerca bröstet. Vilket jag nog håller med. Tummen ner till alla som har gjort det och alla er som funderat på det. E contrario tolkning på detta skall tillämpas, alltså tummen upp till alla som inte genomgått denna vandalisering. Denna vecka blir det bara en massa plugg. Finns inget rum för fest på mitt schema denna vecka :( och så kommer det vara fram till tentan.

Sen har en betydelsefull person också flyttat till Tybble vilket för att man blir lite extra glad över att ha alla så nära!

Nu är det läggdags. Börjar kl.08,00 imån och då får jag lära mig en massa intressant fakta om bevisning! Pennorna är vässade och diktafonen har nya batterier =)

Idag är det den 18e, vilket betyder att jag kunde ha varit den lyckligaste människan på jorden men det är jag inte. Men man ska inte klaga jag har ätit mig mätt för dagen och jag kommer somna i en varm säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0