Halsen mår inge bra

Igår var jag och eric på en shoppingrunda i örebro, det finns ett betydligt större utbud här än i dalarna. Känns lite halvkonstigt att i borlänge hade man bara kupolen och falun men ändå så hade man bara en procent av allt som finns här. Efter runda blev det filmkväll o bara umgås med den bästa. Tänka sig att jag lovade att bjuda på middag, jag kan ju inte laga mat. Men men ett löfte är ett löfte och måste då hållas, pacta sunt servanda eller som det annars heter, avtal skall hållas.

Nästan hela dagen idag är planerad, blir föreläsning i processprinciper mellan 13,15 - 17,00, sen ska jag och några kompisar sätta oss ner och plugga inför seminariet imorgon. När vi är klara med det ska jag väl springa till gymmet med eric. Jag är väl klar med allt runt 20,00 efter det har jag väl tre timmar kvar av dagen. Men det är just dessa tre timmar som är de mest intressanta, eller nu ljög jag lite. En av dessa två timmar går åt till att äta något. Men under de två kvarstående timmarna kan allt hända. Om jag får gissa mig fram till vad jag tror kommer hända så kommer jag nog bli kidnappad av afrodite då hon ber mig att försvara henne mot den elake trollkarlen jesper och eftersom jag nu är en riddare i detta fall med en rödrustning så kommer jag följa min ärofyllda plikt att skydda min dam. Då kanske en normal människa skulle undra om jag nu var en så bra riddare hur kunde jag då bli bortförd av en vacker kvinna? Jo svaret på den frågan är att hon bar en parfym på sig som luktar sååå gott. Jag har var in på kicks för inte sålänge sen och då finns det en tjejparfym som doftar så gott att alla muskler o nerver i kroppen bara aktiveras. Då blir nog följdfrågan i en kronologisk följd vad heter denna väldoftade vätska? och svaret på denna fråga blir då versace bright crystal. På så vis behåller jag fortfarande min hederliga titel som den ståtligaste riddaren som någonsin levt. För de människor som har lite mer IQ än de vanliga människor som jag tog upp tidigare, skulle nog fundera på vad jag yra om, medan de som blivit välsingnad med ännu mer IQ redan hade förstått svaret själva. Men eftersom jag inte diskriminerar mindre intelligenta människor så berättar jag då för er att det är en dagdröm. Vilket har varit ett vanligt fenomen i min vardag på senare tid. Om jag hade pratat med Dean Martin hade han sagt något i stil med:

When the world seems to shine
Like you've had too much wine
That's amore
When you walk in a dream
But you know you're not dreamin', signore
'Scusami, but you see
Back in old Napoli, that's amore

Men nu visste jag ju redan att jag känner en miscosi känsla som genomsyrar hela kroppen och släpper lös fler endorfiner i kroppen än sandkorn som finns i hela Sahara. Det måste vara parfymen!

Nej nu ska jag laga mat, dagens meny: nudlar med en god omelett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0