miiiina gubbar

Gårdagen blev en spel/film kväll hemma hos mig. Det började väl med att jag o eric spelade Gears of War 2 på hans xbox 360. Eftersom eric knäcker extra som talangfull skådespelare så lever han sig in i allt det han gör, ett exempel från igår var:
Eric: Snart kommer drottningen så spara på ammon.
David: Silvia?!?! Vadå ska hon stamma sönder er på tyska eller? 
Hahah de var riktigt skoj lr I don't care who you are, that's funny shit right there!

Känner verkligen stressen över att skriva min första tenta som äger rum nästa månad, det är väldigt mycket, fem böcker på ungefär 300 sidor vadera. Men men det lär jag nog fixa, eller? Det jobbiga är ju att vi får alla dessa förbannade rättsfall vi måste läsa hela tiden utöver tentaplugget ta tex den där (NJA 1981 s 1188) Göte H som stämmer staten för att han fått oral galvanism under sitt senaste tandläkarbesök. Eller (NJA 1993 s 231) Zelman S som inte betalade ansökningsavgiften så att han kan stämma någon. Fatta mig inte fel nu, det är otroligt intressant och det är kul och läsa, kan nog dyrt o hedligt lova att jag aldrig hade hört ordet oral galvanism annars, men det är bara lite för mycket att göra för stackars lilla mig som kanske är den bästa på att disponera tiden på bästa sätt. Sen går ju klockan så lökigt fort, det ska ju vara 60 sek på en minut o 60 minuter på en timma men jag tror det där är väldigt indispositivt, ibland bestämmer sig säkert min klocka för att; äsch nu kör vi på att 30 minunter är = med en timme. Det är nog därför jag inte hinner med allt jag vill göra på en dag och varför jag ibland kommer lite sent... Jag gillar mig själv när jag kommer fram till förnuftiga resonemang.

Nu väntar jag på att min lilla husmor agnes på studentgatan ska höra av sig så att jag kan lite mat i magen! Som tack för hennes allmosa ska hon få en present av mig i form av en väldigt fin och stor gul lök. Attans nu tog min marabou choklad slut så nu finns det tyvärr inge färdiglagad mat kvar hemma hos mig :( 
 
Lyssnar på radion, och nu spelas Darins låt - who's that girl.. Den är väldigt bra faktiskt. Och man känner igen sig lite också. Någon gång när man sett en flicka som Gud lagt ner lite längre tid på, hur man känner att nicke nyfiken vaknar inom en. Intressant känsla det där. Men men precis som i lagboken så kan man inte skratta sig lycklig direkt utan det finns självfallet undantag, den vanligaste är väl att det är ett totalt vakuum i huvudet på dem.
(Jag kanske måste förtydliga att nicke nyfiken, det är inte alls är samma som prins philipp utan nicke nyfiken är en spirituel känsla som man kan känna av i brösten eller i magen) 

Haha kan inte avsluta detta inlägg utan att kommentera en besynnerligt fin bild jag såg igår. Det var en bild på två trevliga vänner som hade nå klet i ansiktet. Eftersom dem hade lyckats få ut kletet över hela ansiktet i ett otroligt fint jämtlager så bjöd dem på ett charmigt brett leende. Som fick mig att vika mig dubbelt. Men det är bra att folk kan bjuda på sig själva, så det ska vara! Så tummen upp till dem och tummen ner för alla rättsfall.

Nu ska jag läsa några till rättsfall och hoppas på att man får ett roligt sms eller att någon trevlig person bestämmer sig för att slå en pling.Snart är det Halloween =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0