Okt. 29, 2009

Hade mitt första rättegångsspel idag. Det var jag, ensam svarandeombud mot två andra kärandeombud och självklart vann jag. Är verkligen jätteglad nu. Går bra på plugg sidan nu, fullpott på hemtentan och vinna mitt första uppdrag. Hoppas att det går bra på min salstenta nästa vecka bara...

Fast om jag ska vara ärlig så har jag nog en annan dröm som väger mer än tentan tror jag. Den kan gå i uppfyllelse imorgon och det kan bli så att det blir sista chansen vi ses innan jag flyttar, vilket jag måste bestämma nu på måndag lr nästa tror jag. Men jag hoppas att du tar till dig det jag har sagt för jag menar varje ord jag skrivit och sagt till dig. Lyssna till sitt hjärta och vara ärlig mot sig själv så löser det sig, vilket är något jag har lärt mig under mina unga 20 år för då ångrar man sig inte senare fram i livet. Jag tycker mig kunna se ljuset i slutet av tunneln, men bollen ligger hos dig. Jag saknar dig mer än du kan ana och i mina ögon har du varit perfekt sen första gången jag såg dig. 

Har ingen aning om vad jag ska göra nu, ska upp o plugga med gänget imorgon klockan 09,00... Jag är verkligen helt slut nu, först all energi jag lagt ner på rättegången, sen alla tankar om dig, föreläsningar, allt plugg, inte tränat på en vecka nästan och ensamheten som jag vet att endast du kan bota. För jag vet att när jag är med dig så försvinner alla problem och känslan jag får när du drar dina fingrar genom mitt hår får mig att sväva varje gång. Ska nog sova nu om det inte finns något bra på TV som är värt att kolla på, annars kan vi ju se hur lång tid det tar innan jag somnar genom att bara läsa ekelöf, rekordet ligger på 30 sekunder  ;)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0