12+3 okt 2008+1

Vad veckorna går snabbt här i Örebro och vad mycket jag har lärt mig sen jag började här. Jag har lärt mig grunderna till ett helt nytt språk, blivit halvt hjärntvättad och lärt mig analysera problem med helt nya ögon. Tänkte jag skulle berätta att jag fick fullpott på min första tenta vilket jag fortfarande, efter två dagar är otroligt glad över. Men men i november kommer en monstertenta som jag måste plugga sönder mig själv till för att ens bli godkänd tror jag.. =/ Skönt också när man hittat några sköna killkompisar att umgås med, fast svårt att plugga när det är fotboll på tv o när man har fifa 10 o madden hemma. Varit några sköna grabbkvällar nu med chips och en massa skoj.

Intressant när man tror att man är den enda människan i världen som har hela världens problem på sina axlar när man träffar en till som genomgår exakt samma sak som en själv. Det är väldigt skönt att veta att man inte är ensam och då inser man också hur obetydelselös ens egna problem egentligen är. Samt att det finns personer som har tusen gånger så många fler bekymmer än jag. 

Fundererar på vad jag ska göra ikväll.
Ska jag tvätta?
Filmkväll?
Spela spel?
Plugga?
Förmodligen inte göra någonting, utan att bara hoppas att någon ringer eller nåt. Imorgon åker jag till Dalarna igen, över helgen, ska nog inte berätta för någon så kan jag bara ta det lugnt, träna och plugga men framför allt äta riktig mat!

En annan intressant sak är att jag bestämde mig förra veckan för att inte dricka nå alkohol på en månad, ialf fram till tentan, för det är så jävla korkat. Det är dyrt, det är dåligt för kroppen, det är inte så jättegott och man blir bakis och kan inte plugga dagen efter. Därför säger jag redan nu NEJ till alla förslag att dra o festa fram till 5 Nov.

Nu ska jag ut o gå samt fundera på hur jag ska lägga upp schemat för min fortsätta kväll...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0