Lyckan går och lyckan kommer

Tisdag morgon och tentan närmar sig nu väldigt snabbt. Jag är orolig men ändå inte, känns som man kan det mesta och det man inte kan det har man inte en aning om heller så förhoppningsvis kommer det inge sånt med på provet. Jävlar vad paff jag skulle bli om det kom en fråga om jag inte har en aning om eller inte heller kan bullshita fram ett svar till. Hela gymnaisetiden har ju varit lekande lätt då har bara tidspressen varit ens största fiende, kommer jag hinna skriva ner allt jag kan. Men nu känner jag mig lite mer osäker. Första tentan är väl värst, men efter den blir det tre dagars festande. Vilket behövs, har inte festat på en o halv månad nu... Bror min och en av hans kompisar kommer också på lördag för att festa loss med oss =)

Men om man bortser från tentan så finns det en annan händelse om har förgyllt min vardag och gjort mig gladare än jag varit på länge. Har också bestämt mig trots allt annat snack, att stanna kvar i örebro och inte flytta. Om man lyssnar till sitt hjärta så ångrar man aldrig sitt beslut senare fram i livet. För då vet man att man gjorde det som kändes rätt just då och det gäller att lita på sitt eget omdöme.

Att jag skulle bli så här glad igen trodde jag inte.
Måtte detta vara ömsidigt
Annars får man hoppas att det är så som de säger, lyckan går lyckan kommer
Nu vill jag bara att du ska vara lika glad som jag
Detta menar jag och allt annat jag sagt till dig
Att spendera mer tid med dig är allt jag vill...


Nu hoppas jag att alla mina nära o kära fått mitt nya nummer, för på fredag morgon när jag vaknar förmodligen runt 14,00 så kommer det nya numret gälla och det gamla raderas.

Oj oj ser att det är dags för mig att springa iväg till skolan nu och fortsätta med tentaplugget =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0