Nov. 9, 2009

Måndag morgon, en början på en intressant och lärorik vecka! Kom nyss hem från en föreläsning med Vladimir från Stockholm om en introduktion i EU-rätten. Känner att den här kursen kommer bli intressant, borde börja läsa lite ur böckerna idag. Tentan är ju 4 december så kan ju vara bra att börja plugga i tid. Lördagen blev en bra kväll ute med vännerna. Nu har man roat sig lite så det lär väl räcka fram till nästa tentafest.

De här ska jag hinna med idag:
Bläddra igenom alla böcker inför kursen
Kolla på Stargate SG1
Träna
Äta
Städa

Skulle kunna göra allt detta på 2 timmar, men då kör jag ju slut på mig. Så nej det får ta 10 timmar =)

Attans börjar få lite ont i halsen, måste ha varit en bakterie som angrepp mig när jag sov. Men det är nog lugnt, blir ändå nästan aldrig sjuk så det löser nog sig. Idag är det förövrigt en ganska intressant dag, livstidsdömda Annika Östberg som suttit 28 år i ett amerikanskt fängelse ska idag få stt livstidsstraff tidsbestämt av Örebro tingsrätt. Men har man föreläsning så har man.

Jag hade en riktigt bra dröm denna natt också tror jag. Drömde att jag fick höra precis allt jag ville höra. Fast just nu lever jag på sätt och vis i en dröm. Jag har en bra familj, pluggar till jurist (inte alla som kan göra det liksom..), har bra vänner och är i gott sällskap som får mig att känna mig glad igen. Detta får mig att tänka på den spanska pjäsen life is a dream. Vilket ställer ödet i fokus men också ger bra budskap som att allt man behöver göra i livet är att dö och att det är den fria viljan som styr våra liv. Och jag har känslan att jag styr mitt liv i rätt riktning.

<3


Såg denna video för första gången igår, den är grym =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0