Dagen före dagen imorgon...

När man inte vet vad man ska skriva så kan man ägna sina vänner en plats i rampljuset.
Av alla mina vänner hade jag tänkt att uppmärksamma två personer, en av dem är Agnes:

Agnes, vilket för dem som inte vet är ett namn som kommer från Grekland och betyder ren eller kysk. När man hör ordet kysk så tänker man på kyskhet vilket är ett ord som stämmer väldigt bra in på Agnes. För de okunniga så kan jag berätta att kyskhet betyder att man temporärt avhåller sig från sex av typ något skäl. Jag behöver nog inte yttra mig något om detta mer... Men Agnes är en bra tjej, hon tycker om att laga mat, hon är trevlig, glad och läskunnig.
Det är just det att hon är läskunnig som gör att jag tycker om henne, eftersom hon måste ha läst något recept på hur man bakar biskvier... OOoHh i love it!  Det råkar ju vara så att biskvier är en av mina favorit kakor. Men Agnes hör hemma på studentgatan 12, för om jag inte hade fått äran att träffa henne, kan jag med handen på hjärtat säga att min tillvaro här i underbara Örebro inte varit så spektakulär...

Den andra personen som jag vill skriva om heter Helen, förutom att hon läser rättsvetenskap och är på jakt efter något att stilla hennes hunger. Hon är en väldigt glad tös som kanske inte alltid vet när man ska stanna hemma och plugga en onsdagskväll, eller fredag och lördagskväll... Tur för hennes plånbok att hon inte vet att Björnstugan is the shit på söndagar ;) Den väsentliga frågan blir nu varför tycker jag om Helen? Kan det vara för att hon sprider glädje runt om kring sig när hon umgås med folk, NEJ, kan det vara för att hon är en smart tjej som drar med Amanda till biblioteket för att läsa några sidor i någon tråkig bok om EU, NEJ, utan anledning till att jag tycker att Helen är en bra jänta är för att hon är en tjej som står för det hon tycker och inte är rädd för att visa var skåpet ska stå... En kvalité som tyvärr inte är vanlig idag, därför kan alla människor känna sig glada att ha en person som Helen i sin omgivning.

Nu ska jag sova bland molnen igen, vilket jag har gjort nu i några dagar, allt känns underbart och det tackar jag dig för.
<3

Kommentarer
Postat av: Agnes

Tack Adam!! :D

2009-11-23 @ 12:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0