Dagen efter tentan men dagan innan festen =)

Vaknade typ nyss 14,30 känner mig verkligen inte på topp efter gårdagen som var ganska lugn men det blev väl kanske lite för mycket ändå för lilla mig...

Tentan igår kändes grymtbra, kände verkligen att jag kunde alla svaren, hoppas bara läraren tycker samma sak som mig när hon rättar tentan. Det är sjukt hur nervös jag var innan tentan men det är inget att vara nervös över egentligen.. Jag hade pluggat på bra och så har det aldrig hänt att jag inte kunnat en fråga på ett prov innan. Sen efter att bara pratat med dig bara få höra din röst innan tentan, så blir man inte lika nervös längre =)

Ikväll blir det en filmkväll med vännerna hemma hos David tror jag.. Oskar har nog åkt på svinis så han får stanna hemma.. stackarn :( Nu väntar jag på att få lite sällskap, vilket jag alltid ser framemot att få. Försöker bara bli av med huvudvärken först, är inne på 4 liter vatten nu ;)  Skönt att man har nytt nummer nu ialla fall så slipper man prata med folk som man inte vill prata med, nu är det väl bara eliten som har mitt nummer tror jag!

Imorgon kommer dock bli en riktigt härlig dag! Jonas kommer ner hit och så blir det utgång med en massa trevligt folk! Men idag känns det konstigt, man har verkligen inget att göra... De flesta juristvänner är bakis, övriga vänner har tenta imorgon så de behöver nog plugga... Funderar på att börja ögna igenom några böcker inför nästa kurs... Neej nu blir det ett avsnitt Jackass!

Lycka till på tentan imorgon!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0