Dagen före dagen imorgon...

När man inte vet vad man ska skriva så kan man ägna sina vänner en plats i rampljuset.
Av alla mina vänner hade jag tänkt att uppmärksamma två personer, en av dem är Agnes:

Agnes, vilket för dem som inte vet är ett namn som kommer från Grekland och betyder ren eller kysk. När man hör ordet kysk så tänker man på kyskhet vilket är ett ord som stämmer väldigt bra in på Agnes. För de okunniga så kan jag berätta att kyskhet betyder att man temporärt avhåller sig från sex av typ något skäl. Jag behöver nog inte yttra mig något om detta mer... Men Agnes är en bra tjej, hon tycker om att laga mat, hon är trevlig, glad och läskunnig.
Det är just det att hon är läskunnig som gör att jag tycker om henne, eftersom hon måste ha läst något recept på hur man bakar biskvier... OOoHh i love it!  Det råkar ju vara så att biskvier är en av mina favorit kakor. Men Agnes hör hemma på studentgatan 12, för om jag inte hade fått äran att träffa henne, kan jag med handen på hjärtat säga att min tillvaro här i underbara Örebro inte varit så spektakulär...

Den andra personen som jag vill skriva om heter Helen, förutom att hon läser rättsvetenskap och är på jakt efter något att stilla hennes hunger. Hon är en väldigt glad tös som kanske inte alltid vet när man ska stanna hemma och plugga en onsdagskväll, eller fredag och lördagskväll... Tur för hennes plånbok att hon inte vet att Björnstugan is the shit på söndagar ;) Den väsentliga frågan blir nu varför tycker jag om Helen? Kan det vara för att hon sprider glädje runt om kring sig när hon umgås med folk, NEJ, kan det vara för att hon är en smart tjej som drar med Amanda till biblioteket för att läsa några sidor i någon tråkig bok om EU, NEJ, utan anledning till att jag tycker att Helen är en bra jänta är för att hon är en tjej som står för det hon tycker och inte är rädd för att visa var skåpet ska stå... En kvalité som tyvärr inte är vanlig idag, därför kan alla människor känna sig glada att ha en person som Helen i sin omgivning.

Nu ska jag sova bland molnen igen, vilket jag har gjort nu i några dagar, allt känns underbart och det tackar jag dig för.
<3

När man behöver ett skratt =)När man är lite nere så kan man ändå ruska fram ett leende =)

Leksand!

Leksand vs Örebro, 2009-11-27
Klockan 19,00

LÄNGTAR!!!!
Ett smak prov på vad jag menar med att Leksand kör över alla lag =)
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article6110835.ab

Oskar: - "jävla de e ju precis som i nhl... vilken kung"

Vill inte ha en tomte :/

Vad säger man,
Inte alls bra detta... Snart får jag en liten tomte, o jag vill inte ha någon tomte för om man få 12 tomtar så byts det ut mot en stor tomte. Så det betyder utgång nu till helgen!!! Ni som läser detta har förmodligen inte den blekaste vad jag yrar om. Det är en sak som Hannah lurat in mig på. Och har lovat mig själv att inte få en tomte.
Ikväll blir det 80-talsfest med juristgänget, det kommer bli asbra! Dessvärre är jag väl den enda kille som inte har en dejt med mig... Aja coola killen kommer väl alltid ensam och går hem med en bonus! Fast min bonus lär väl bli en fanta eller en cheeseburgare.

Men idag ska jag hinna med lite andra intressant saker:

1. Städa
2. Kolla på Stargate SG1
3. PLUGGA
4. Träna
5. Åka till festen
6. (...)

Correction: Jag fick ingen tomte! Så nu behöver det inte bli utgång till helgen, skönt då spar man ju på energi liksom ;)
Just nu lyssnas på: Alla flickor - Linda Bengtzing

Saknar dig <3, känns ensamt nu när du är borta!

Nov. 9, 2009

Måndag morgon, en början på en intressant och lärorik vecka! Kom nyss hem från en föreläsning med Vladimir från Stockholm om en introduktion i EU-rätten. Känner att den här kursen kommer bli intressant, borde börja läsa lite ur böckerna idag. Tentan är ju 4 december så kan ju vara bra att börja plugga i tid. Lördagen blev en bra kväll ute med vännerna. Nu har man roat sig lite så det lär väl räcka fram till nästa tentafest.

De här ska jag hinna med idag:
Bläddra igenom alla böcker inför kursen
Kolla på Stargate SG1
Träna
Äta
Städa

Skulle kunna göra allt detta på 2 timmar, men då kör jag ju slut på mig. Så nej det får ta 10 timmar =)

Attans börjar få lite ont i halsen, måste ha varit en bakterie som angrepp mig när jag sov. Men det är nog lugnt, blir ändå nästan aldrig sjuk så det löser nog sig. Idag är det förövrigt en ganska intressant dag, livstidsdömda Annika Östberg som suttit 28 år i ett amerikanskt fängelse ska idag få stt livstidsstraff tidsbestämt av Örebro tingsrätt. Men har man föreläsning så har man.

Jag hade en riktigt bra dröm denna natt också tror jag. Drömde att jag fick höra precis allt jag ville höra. Fast just nu lever jag på sätt och vis i en dröm. Jag har en bra familj, pluggar till jurist (inte alla som kan göra det liksom..), har bra vänner och är i gott sällskap som får mig att känna mig glad igen. Detta får mig att tänka på den spanska pjäsen life is a dream. Vilket ställer ödet i fokus men också ger bra budskap som att allt man behöver göra i livet är att dö och att det är den fria viljan som styr våra liv. Och jag har känslan att jag styr mitt liv i rätt riktning.

<3


Såg denna video för första gången igår, den är grym =)

Dagen efter tentan men dagan innan festen =)

Vaknade typ nyss 14,30 känner mig verkligen inte på topp efter gårdagen som var ganska lugn men det blev väl kanske lite för mycket ändå för lilla mig...

Tentan igår kändes grymtbra, kände verkligen att jag kunde alla svaren, hoppas bara läraren tycker samma sak som mig när hon rättar tentan. Det är sjukt hur nervös jag var innan tentan men det är inget att vara nervös över egentligen.. Jag hade pluggat på bra och så har det aldrig hänt att jag inte kunnat en fråga på ett prov innan. Sen efter att bara pratat med dig bara få höra din röst innan tentan, så blir man inte lika nervös längre =)

Ikväll blir det en filmkväll med vännerna hemma hos David tror jag.. Oskar har nog åkt på svinis så han får stanna hemma.. stackarn :( Nu väntar jag på att få lite sällskap, vilket jag alltid ser framemot att få. Försöker bara bli av med huvudvärken först, är inne på 4 liter vatten nu ;)  Skönt att man har nytt nummer nu ialla fall så slipper man prata med folk som man inte vill prata med, nu är det väl bara eliten som har mitt nummer tror jag!

Imorgon kommer dock bli en riktigt härlig dag! Jonas kommer ner hit och så blir det utgång med en massa trevligt folk! Men idag känns det konstigt, man har verkligen inget att göra... De flesta juristvänner är bakis, övriga vänner har tenta imorgon så de behöver nog plugga... Funderar på att börja ögna igenom några böcker inför nästa kurs... Neej nu blir det ett avsnitt Jackass!

Lycka till på tentan imorgon!

<3


Lyckan går och lyckan kommer

Tisdag morgon och tentan närmar sig nu väldigt snabbt. Jag är orolig men ändå inte, känns som man kan det mesta och det man inte kan det har man inte en aning om heller så förhoppningsvis kommer det inge sånt med på provet. Jävlar vad paff jag skulle bli om det kom en fråga om jag inte har en aning om eller inte heller kan bullshita fram ett svar till. Hela gymnaisetiden har ju varit lekande lätt då har bara tidspressen varit ens största fiende, kommer jag hinna skriva ner allt jag kan. Men nu känner jag mig lite mer osäker. Första tentan är väl värst, men efter den blir det tre dagars festande. Vilket behövs, har inte festat på en o halv månad nu... Bror min och en av hans kompisar kommer också på lördag för att festa loss med oss =)

Men om man bortser från tentan så finns det en annan händelse om har förgyllt min vardag och gjort mig gladare än jag varit på länge. Har också bestämt mig trots allt annat snack, att stanna kvar i örebro och inte flytta. Om man lyssnar till sitt hjärta så ångrar man aldrig sitt beslut senare fram i livet. För då vet man att man gjorde det som kändes rätt just då och det gäller att lita på sitt eget omdöme.

Att jag skulle bli så här glad igen trodde jag inte.
Måtte detta vara ömsidigt
Annars får man hoppas att det är så som de säger, lyckan går lyckan kommer
Nu vill jag bara att du ska vara lika glad som jag
Detta menar jag och allt annat jag sagt till dig
Att spendera mer tid med dig är allt jag vill...


Nu hoppas jag att alla mina nära o kära fått mitt nya nummer, för på fredag morgon när jag vaknar förmodligen runt 14,00 så kommer det nya numret gälla och det gamla raderas.

Oj oj ser att det är dags för mig att springa iväg till skolan nu och fortsätta med tentaplugget =P


RSS 2.0